A Füles Egyesület honlapja

Javítani szeretnénk a gazdátlan kutyák helyzetén Gyergyószentmiklóson, mert ez nem élet így. Sem nekik, sem nekünk. Bővebben itt...



2008-06-09

"Dobozlakó" kiskutya története - a folytatás

Nos, kicsi kutyusunk éjjelre megint magára maradt... hát hangosan elégedetlenkedett, szó mi szó, hajnali négykor...is.
Ha erre ébredünk álmunkból, nem vagyunk túl boldogak, ez egyértelmű, és nem vigasztalódunk attól, hogy szegény picike egyedül van a sötétben.
De tehetünk valamit.
Gazdit kereshetünk neki.
Sikerült ideiglenesen helyet találnunk , de segítsetek, keressünk neki szerető gazdit, aki élete végéig gondoskodik róla !

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Találtam, jómagam is.
Lelőhely - megszokott.
Alany - talán megszökött.
Alíg - alíg szuszogott.
Nyögdécselt.

eddig talál. itt jön azonban a választóvíz. ember vala. nem kutya.
hogy miért is írodott általam mindez?
a jóisten meg a keresőmotorok tudják csupán hogy, de rábukkantam erre a site-ra.
szép és jó. a kiskutyákkal tenni kell valamit. az életben pedig szakosodni kell. ki-ki a kiskutyával, ki-ki a kisemberrel. kis-ember. az a jelentéktelen, fetrengő. kis-kutyám volt (azóta megnőtt ám), kis-emberem hébe-hóba, hisz jómagam sem vagyok nagy-ember, bírok, amennyit bírok.
de ha már bloggolunk, tegyük azt minél hasznosabbá, mondanám. és ne kis-kutyákról, hanem kis-emberekről, hisz a "miéink" ők is, sőt, ha ügyesen csináljuk, akkor ők vigyáznak a kis-kutyákra is és íme, a probléma meg van oldódva... részemről belemászok egy olyan kompromisszumba is, hogy, ugyebár, ha már a kis-kutyákról szólunk, üzenetünk eléri a nagy-embereket, vagy unatkozó hitveseiket. ergo, hasznos.
de csak ugy, ha egy bloggon külön blog-oldal-linkecske utal csupán rá, azon oldalak között, ahol a kis-emberekért küzd mindenféle méretű Ember. bevallom, européner az ötlet(ezért tisztelettel közelítek a téma fele). de hányan olvassák... viszont, amit igazán, istenesen (és keresőmotrok nélkül) tisztelek, az az ember, a dobozga ember. már csak merő kiszámítottságból is, hisz ma már az ember alakítja a sztorit geo-történelmi szinten. még akkor is, ha csupán kis-kutyákra futja idejük. europénerkedünk. tehetjük még hasznosabban is. bizonyám!!!

alul-írtan
csintalan emese, a disszidens incidens

Névtelen írta...

Nagyon aranyos a menhely.En minel tobb kutyat hoznak el a menhelyrol,hogy segitsek.Szerintem a legjobb otlet vedeni az allatokat,en imadom oket,foleg a kutyakat.

Névtelen írta...

A kutyak csak egy otthonra vagynak,amit meg kell nekik adni.Elitelem azokat,akik kidobjak,verik vagy megolik oket,mert utbavannak!!!!!!!!A kutya csak egy kis szeretetre vagyik,amit sokan nem kapnak meg.Egy nap talaltam egy kis fekete kutyat a hazunk elott,nagyon megsajnaltam,es felhoztam,mivel lakasban elunk.Nalunk nem lehetett.igy sok konyorges utan megkertem nagyszuleimet.1 eve,hogy ott van Bogar.Tanitom,nagyon okos.Avval a 2 fekete szemevel amikor ramnezett,kiesett a szivem!!!!!!Nagyon szeret engem,mert tudja,hogy megmentettem!