A Füles Egyesület honlapja

Javítani szeretnénk a gazdátlan kutyák helyzetén Gyergyószentmiklóson, mert ez nem élet így. Sem nekik, sem nekünk. Bővebben itt...



2011-05-10

Szabályzat - hátha lesz valami

Hozzávetőleg egy hónappal ezelőtt leadtunk az önkormányzatnak egy szabályzattervezetet, amely főleg az ebtartásra vonatkozik. Agyaltunk rajta jó sokat Zsókával és Vicussal, ha nem tévedek, Ágotáéknak is voltak javaslataik, azt is figyelembe vettük. Kicsit inspirálódtunk az internetről is és dokumentálódtunk az érvényben lévő törvényekből, aztán elfogadtunk egy végleges változatot és leadtuk az önkormányzatnak. Ma tudtuk meg a jó hírt, hogy az alpolgármester és a polgármester jónak ítélte meg a szabályzatot és hajlanak arra, hogy együttműködésben velünk a szabályzat szerint próbáljuk felvenni a harcot az állataikról nem gondoskodó felelőtlen gazdákkal.

De addig is még van néhány nap május 15-ig, és ha alaposan szétnéztél a blogunkon és úgy véled érdemes bennünket támogatni az oldalsávban megtalálod az egyesületünk adatait, ami alapján kitöltheted az adóívet és rendelkezhetsz a jövedelemadód 2 százalékáról. Ne hagyd ki! Inkább nekünk add, semmint az államkasszát gazdagítsd vele!

Nincsenek megjegyzések: